Contact

Break-Down BV
Rak 147
1551 NA Westzaan
T 075 6166206
www.breakdownsloopsupport.nl

Voor alle sloop en/of zaag/boor gerelateerde (aan)vragen:
calculatie@breakdownsloopsupport.nl

Break-Down Sloopsupport BV
KVK: 34160564
BTW: NL.8179.74.222.B01

Voor alle asbest gerelateerde (aan)vragen en/of rapportages:
asbest@breakdownsloopsupport.nl

Break-Down Asbestsanering BV
KVK: 34336884
BTW: NL.8207.08.884.B01

Voor alle inkoop/verkoop, facturen en overige financiele en/of algemene vragen/opmerkingen:
info@breakdownsloopsupport.nl

Break-Down (Sloop Support B.V. & Asbestsanering B.V.) is actief in het aannemen en uitvoeren van sloopwerken, asbestsaneringen en boor- & zaagwerkzaamheden, in sommige gevallen werken wij daarbij samen met andere organisaties of bedrijven.
Break-Down vind het belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met het verwerken van persoonlijke gegevens. Persoonsgegevens worden door ons dan ook met zorg verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving.

● Wij verwerken uitsluitend persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt; noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomst of het nakomen van een wettelijke verplichting.
● Wij vragen eerst om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming vereist is.
● Persoonsgegevens zullen niet worden doorgeven aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn.
● Wanneer wij jouw gegevens moeten delen zorgen wij ervoor dat er afspraken zijn gemaakt met deze derde partij om er voor te zorgen dat deze gegevens uitsluitend het doel dienen waarvoor de gegevens zijn verstrekt en niet voor andere doeleinden worden gebruikt.
● Wij hebben passende beveiligingsmaatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beschermen en wij eisen dat ook van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken.
● Wij respecteren jouw recht om ten alle tijden jouw persoonsgegevens op jouw eerste aanvraag ter inzage aan te bieden, te corrigeren en/of te verwijderen.